Blogul lui Florin Giurcă


23Apr2010
Untitled

Tectonica etno-europeana

 

Eruptia vulcanului al carui nume nu se poate rosti ne-a adus pe taria imaculata a cerului cenusa fiarta in maruntaiele planetei. Totul este determinism stiintific, cand presiunea magmei si a vaporilor de apa din straturile freatice rupe rezistenta scoartei, la contactul dintre placile tectonice eurasiatica si nordamericana spun oamenii de stiinta. Nimic anormal, totul este explicabil. Daca in ce priveste  violentele seisme si  eruptii vulcanice totul este normal,  nu la fel de normale sunt evolutiile spirituale si morale ale Batranului Continent, care isi abandoneaza   traditiile crestine si se indreapta rapid catre ateism si paganism.

 

 Islanda, insula pozitionata pe spinarea riftului Nord-Atlantic, care o va rupe in cele din urma in doua bucati ce vor calatori separat in noile ere geologice, una spre est, cealalta spre vest, este in clipa de fata sediul unor organisme si asociatii cu denumiri foarte citete, apartinand de Noua Era a vechiului paganism arian: Asociatia Religiilor Etnice Europene, Adunarea Paganismului Mondial, Alianta Pagana Internationala. In calendarul pentru luna aprilie, aceste organisme au planificate discutii privind drepturile minoritatilor sexuale, mai exact despre subiectul introducerii studiului particularitatilor comportamentului homosexual in curicula scolara, in toate tarile Consiliului Europei.

 

Ciudatul determinism stiintific, cum le mai potriveste el pe toate! Daca nu era el, poate ca nu faceam niciodata legatura dintre  curicula europeana ce ni se pregateste si Sodoma si Gomora, cele doua orase aflate,  tot asa, la marginea a doua placi tectonice  si  despartite de un rift.  Si ca sa se faca loc, programa fiind deja incarcata iar elevii suprasolicitati, iata ca se vor scoate in prealabil orele de religie. Nimic anormal. Totul este explicabil.

Post tema
postat in categoria articole la tema Paganism

Parohia PetrestiComentati acest articol
Numele:E-mail (nu va fi publicat):Comentariul:

Vizite:1856